Lassuló USA Szállítmányozás

Megosztás, most...

Lassuló USA Szállítmányozás látszatát kelt a heti IYT-iShares Szállítmányozási ETF alap árfolyamának alkulása. A kamionos szállítmányozás ára  1,3%-kal emelkedett hó/hó alapon, ami 2009 júliusa óta nem látott érték. Kérdés, hogy a termelők mikor fogják áttolni a fogyasztókra ezeket a megemelkedett árakat? forrás-erste
Természetesen erre még rátesz egy nagyobb “szívlapáttal” az olaj árfolyamának emelkedése is. De továbbra is azt írhatjuk, hogy van benne biznisz, hiszen a gyorsabb és megbízhatóbb szállítmányozás felé hajlik a világ. Na persze folyamatosan itt van az online rendelések dinamikus emelkedése, mely termékeket minél pontosabban, épségben célba kel juttatni, azaz a csomagküldés.
A heti IYT ETF alap szép egészséges emelkedési támasz közelében tanyázik. Ahhoz, hogy további emelkedés induljon el, ahhoz mindenképp be kell tölteni az otthagyott rést, és csak ez után következhet a ferde piros ellenállás. Amennyiben nem sikerül a rés betöltése, akkor arra kell fókuszálnod, hogy a ferde zöld emelkedő támasz mikor és hogyan sérül meg.
Mert ha megsérül, akkor egy nagyobb korrekció veheti kezdetét.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply