USA Ipari Tetőzés

Megosztás, most...

USA Ipari TetőzésUSA Ipari Tetőzés,”kicsit vicces”, de ez pontos azt jelenti, hogy már 5. hete nem tud feljebb kerülni az ipari szektor árfolyama. Amennyiben ezen a héten sem sikerül feljebb kerülni, akkor egyre inkább nő annak a  valószínűsége, hogy korrekcióba fordulhat az XLI-SPDR USA S&P Ipari szektor ETF alap árfolyamának alakulása.
Természetesen igen fontos lesz, hogy a nagyobb amerikai ipari szektorba tartozó cégek hogyan fognak jelenteni. Ebből a sorból kissé kilóg a General Electric, mivel enyhén 11,2%-ban túlsúllyal szerepel az indexben. Továbbá igen erőteljesen befolyásolhatja a többi cég megítélését is.
Na de eme szektor ETF alapban 70 céget találhatsz. Ebből is a Szokásos Top 5 cég a következő: General Electric, 3M, Honeywell, United Technologies és az Union Pacific. Ők öten közel 30%-ban befolyásolják az ETF alap teljesítményét.
A heti grafikon remekül mutatja az első sorban felvázolt helyzetet. Mikor csúcsra ért az árfolyam, volt egy enyhe kitörés szagú árfolyam-emelkedés, ez hamar ki is fulladt, ebből alakult ki az említett tetőzés. Tehát ha ezen szint alatt marad az árfolyam, akkor hozamrealizálásra készülhetsz fel, amit a gyorsjelentések és a piaci hangulat erőteljesen befolyásolhat.

xli-spdr usa ipar 2016.08.08. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply