Tovább Lefelé EUR/USD

Megosztás, most...

Tovább Lefelé EUR/USD

 

Tovább Lefelé EUR/USDTovább lefelé EUR/USD, pontosabban az FXE tőzsdei ETF alap mutat további csökkenéseket. Tovább Lefelé EUR/USD, azt is jelenti számunkra, hogy csupán átmeneti volt a forintunk erősödése.
Most jelenleg kissé visszább gyengült az USA dollár a hét elején, de ez csupán átmeneti állapotnak tűnik. Tehát nagy annak a valószínűleg, hogy az EUR/USD további csökkenéseket fog produkálni, főleg ha sikerül neki 135 $ alá csökkenni. Így az Guggenheim által kezelt FXE -CurrencyShares ETF alap mely az EUR/USD határidős árfolyamát másolja és követi, jól és szépen mutatja  a lefelé tartó irányt.
Amennyiben 135 $ alá kerül az árfolyam akkor további csökkenések érkezhetnek és az alsó zöld támaszvonal lehet a következő árfolyamtartomány ahová érkezhet az FXE. De ehhez mindenképp le kell törni a vékonyabb zöld támaszt, illetve a kék csatornán is át kell hogy érjen az FXE. 137,9 $-os stoppal be lehet állni eladásra az FXE ETF alapba. Úgy, hogy ha letöri a vékony támaszt akkor nullába lehet húzni a stopot, illetve újabb eladási megbízást lehet rányitni. Amennyiben ez a jelenség így alakul, akkor újra számíthatunk a forintunk gyengülésére is.

 

FXE -CurrencyShares Euro ETF, Weekly, Heti

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply