Technológiai Rés

Megosztás, most...

technológiai résTechnológiai Rés.
Technológiai Rés és új magasság várnak az USA technológiai szektor cégeinek indexére. A technológiai rés az már a héten betöltésre kerül, ha marad ez a hurrá hangulat a piacokon. Az XLK-SPDR S&P USA Technológiai szektor ETF alap erőteljes fordító gyertyát alkotott a mai nap, úgy, hogy igazán az indikátor szinte még be sem fordult a vételi jelzésre.
Amennyiben ez így megerősítést kap a holnapi nap folyamán, akkor igen intenzív emelkedés folytatódhat. Melyben betöltődhet a technológiai rés és még a legutóbbi maximumok is érintve lehetnek. Kicsit csalóka lehet ez az ETF alap, mivel a 75 céget tömörítő alapban a top 5 vállalat közel 40%-ban súlyozza az ETF alap teljesítményét.
Ebből az ötből is kiemelkedik az Apple 17,44% és a Microsoft 9,05%-kal! -és a maradék három: Facebook, Google -A és a Verizon. Tehát viccesen ez a két vállalat adhatja meg a technológiai ritmust eme szektornak.
Napi grafikonon jól láthatód, hogy igen erősnek tűnik a fordító jellegű gyertya, valamint az a rés ami 43 $ felett található és onnan már nagyon közel vannak a legutóbbi maximumok. Tehát igen kecsegtető lehetőséget sugall a technológiai rés és a csúcspontok. Lefele igazán akkor kell izgulni, ha 41,9 $ alá fordul vissza az árfolyam, valamint a 41 $-os meghatározó támaszhoz közeledik a kereskedés. 

XLK.US 2015.07.28. Napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply