Sírás Lehet a Vége

Megosztás, most...

Sírás Lehet a Vége a töretlen optimizmusnak (kapzsiságnak). A Heti DTN-WisdomTree Pénzügyi cégek nélküli osztalékfizető cégek igen gyanús alakzatot alakítottak ki.
Ami egyre erőteljesebben jelzik a korrekció lehetőségét. Igen feszült a helyzet az egész világban és egy soron levő gazdasági átrendeződős igen meg fogja bolygatnia  a részvények árfolyamát.
Erre lehet némi vigasz az osztalékfizető cégek ETF alapjainak befektetési lehetőségei. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ennyire jó a helyzet a világpiacon, hogy a részvények árfolyamának alakulása újabb és újabb csúcsokat döntenek!?
Több rést is hagyott több cég is és íratlan törvény, hogy idő kérdése és betöltésre kerülnek!!! Itt a DTN ETF alapban természetesen domináns a közműves és az alapvető fogyasztási cégek, ezen súlyozás is figyelmeztető jelenség. Mivel a közműveket használjuk és az alapvető fogyasztási cikkeket pedig fogyasztjuk. Lehet, hogy negatívnak (irigynek) tűnhet ez a bejegyzés, de szép lassan fel lehet készülni egy igen intenzív korrekcióra!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply