Recsegős USA Telefonok

ETFmustang
Megosztás, most...

Recsegős USA Telefonok Recsegős USA Telefonok.
Recsegős USA Telefonok, mármint a telekommunikációs cégek árfolyamai recsegnek. Az IYZ-iShares USA Telekommunikációs ETF alapban 24 telefonos, internetes céget találsz. Ha jól megnézzük a napi grafikont akkor alaphangon is ki lehet jelenteni, hogy recsegős USA telefonok árfolyamával kell szembenéznünk mostanság.
Ezen 22 telekommunikációs cég közül a top 5-ből szerintem némelyik neve igen ismerős lehet: AT&T, Verizon, T-Mobile, Level és az SBA. Így ezen cégek dominánsan adják a ritmust az amerikai telekommunikációs szektor szereplőinek.
Na de mit mesél a napi grafikon?
Azt jól láthatod, hogy a csökkenés után erőteljesnek bizonyul a FIBO 38,2%-os ellenállás, és mivel ezt több alkalommal nem sikerült áttörni az árfolyamnak, így nagy valószínűsége van annak, hogy a recsegős USA telefonok árfolyama tovább fog csökkenni. Ez a 30,46 és a 29,63 $-os sáv fog dönteni arról, hogy mi is lesz a jövőkép ebben az ETF alapban. Mivel 30,46 $ felett további emelkedések érkezhetnek, ellenben 29,63 $ alatt további csökkenések érkezhetnek az IYZ ETF alapban.


iyz-ishares usa telekommunikációs etf 2015.06.21. napi

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Szállítmányozási Emelkedés

Megosztás, most... Szállítmányozási Emelkedés.Szállítmányozási Emelkedés van kilátásban az IYT ETF alapban, mely az USA 20 legmeghatározóbb szállítmányozással foglalkozó vállalatainak az indexe. A top 5 cég között azért ismerős nevekkel is találkozhatsz: FedEx, United Parcel, Union […]

Translation »