Tovább az eszköztárra

Szállítmányozási Emelkedés

ETFmustang
Megosztás, most...

szállítmányozási emelkedésSzállítmányozási Emelkedés.
Szállítmányozási Emelkedés van kilátásban az IYT ETF alapban, mely az USA 20 legmeghatározóbb szállítmányozással foglalkozó vállalatainak az indexe.
A top 5 cég között azért ismerős nevekkel is találkozhatsz: FedEx, United Parcel, Union Pacific, Kansas City és a Norfolk. Ezen 5 cég közel 40%-ban járult ahhoz, hogy így bereccsent anno ez az index is, az elmúlt hetekben. De szép és biztató jelei vannak annak, hogy a szállítmányozási emelkedés hamarosan elérkezik. Főleg ha sikerül az indexnek áttörni a ferde piros valamint a 153,3 $-os meghatározó ellenállást.
A grafikonon látható alakzat több mint biztató a jövőre nézve, így kellemes pénz lehet benne a kitörés után. A szállítmányozási emelkedés teljesen a 163 $-os ferde piros ellenállásig is felszállhat, ha sikerül a kitörés. Amennyiben mégsem lesz erő most, akkor a zöld színnel jelölt rés teljesen betöltésre kerülhet, mivel legutóbb csupán beleszúrt az árfolyam.
Így ha jól belegondolsz, egy kellemes és tartós piaci hangulat mellett szépen hozhat a szállítmányozási emelkedés. Az emelkedés lehetőségét még az a tény is erősítheti, hogy egy hármas mélypontot alakított ki, ami annyit jelent, hogy hiába volt csökkenés, annál olcsóbban már nem adják el az adott részvényeket.


iyt-ishares usa szállítmányozási etf 2015.06.22. napi
Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Egyenletes FTSE 250

Megosztás, most... Egyenletes FTSE 250.Egyenletes FTSE 250 árfolyammal találkozhatsz. Igaz némiképp megtört ez a szép egyenletes FTSE 250 ETF alap emelkedés. Ami ilyen helyzetekben oldalazásba is elmehet, amíg nem érkezik valami olyan impulzus mely valamely […]
Translation »