Tovább az eszköztárra

Mélységeknek Mélysége

ETFmustang
Megosztás, most...

mélységeknek mélységeMélységeknek Mélysége.
Mélységeknek Mélysége felé tart technikai oldalról az EWG-iShares MSCI Német ETF alap. Jól láthatód a klasszikus letörési és a visszatesztelési mozgásokat. Ha ténylegesen abból indulunk ki, hogy ez a formáció hová mutat, akkor igen nagy mélységeknek mélysége mutatkozik a heti grafikonon.
Az hogy ez milyen dinamikával és mennyi idő alatt teljesül a jó ég tudja. De 80-90%-ban ezen formációk hozzák az adott célárat. Amennyiben ténylegesen ez így alakul, akkor igen erőteljes piros csökkenő hetek és hónapok elé nézzük. Természetesen pozitív irányú korrekciók azok minden esetben benne vannak a mozgásokban.
Ha egy kicsit jobban szemügyre vesszük a Top cégeket, akkor fel kell készülni ezen vállalatok mélyrepülésére is. Azaz a Bayer, Daimler, Allianz, Siemens és az SAP Top 5 cég és ezen szektortársai mutathatják az irányt és a dinamikát a németeknél. Ez az ETF alap 55 német vállalat árfolyamának átlagát mutatja. Ja igen, a hét igen izgalmas lesz, az amcsik miatt leginkább, mivel igen nagy érdeklődéssel várja a piac a 16-ai FED bejelentést.
Na akkor figyeljünk és erősen kezeljük a kockázatot, mert csak erre van igazán befolyásunk! Természetesen amennyiben ténylegesen mélységeknek mélysége felé tart az index, az negatívan hathat azon biztosítási eszközalapokra, melyek részvénnyel túlsúlyosak. De anno ez egy remek lehetőség a folyamatos díjas szerződéseknél. 

EWG.US 2015.12.13. heti

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

30 ETF Alap

Megosztás, most...30 ETF Alap.30 ETF Alap van már az eToro közösségi kereskedés rendszerében. Ez azért is érdekes, mert ritka az ilyen lehetőség, sőt itt ez a 30 ETF alap szinte egyedülálló. Talán nem is kell igazán […]
Translation »