30 ETF Alap

Megosztás, most...

30 ETF Alap30 ETF Alap.
30 ETF Alap van már az eToro közösségi kereskedés rendszerében. Ez azért is érdekes, mert ritka az ilyen lehetőség, sőt itt ez a 30 ETF alap szinte egyedülálló. Talán nem is kell igazán bemutatnom a közösségi kereskedés lényegét.
Csupán röviden és egyszerűen annyit írhatók, hogy ügyes és eredményes kerekedők döntéseit másolhatód át a saját kereskedési számládra. Könnyedén és roppant egyszerűen tudsz regisztrálni: hagyományos módon, azaz beírsz néhány információt, továbbá Facebook vagy Google fiókon keresztül is lehetséges, talán ez a legegyszerűbb módja, hogy belülről is megismerd a rendszerben rejlő lehetőségeket.
Ha teszik akkor kereskedj, ja igen, ha a Invite Frends fülre kapcsolsz, akkor a bejövő oldal alsó részén levő linkkel vagy megosztással másokat is meghívhatsz, mely akár 100$-os bónuszt is jelenthet számodra. Itt most igazán a 30 ETF alap a lényeges! Úgy tudod elérni őket, hogy a markets fülre kapcsolsz, majd az ETF alap feliratra. Itt felsorolja a rendszer, hogy milyen ETF alapok vannak, amivel kereskedni tudsz. Egy adott ETF alap nevére kapcsolva hírekhez, bejegyzésekhez (fedd) illetve a grafikonhoz érsz el.

Ez így rendben is van, ha kérdésed van kérlek írj, ha kérhetem akkor a Facebook ETFs oldalon keresztül! Ja igen még ez egy fontosabb információ: ha az Old WebTrader gombra kapcsolsz, akkor az a régi felület, mely magyar nyelven tájékoztat a lehetőségekről. Demózási lehetőség is adott!


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply