Kínai Trump Rémálom

Megosztás, most...

Kínai Trump Rémálom kábítja az ázsiai piacokat.
A heti FXI-iShares FTSE Kína Top 50 ETF alap elérte a letörési szintet. Erre kijöttek a negatív adatsorok.  Azaz még tovább csökkentek februárban a kínai beszerzési indexek, vagyis egyelőre nem látszik a kereskedelmi tárgyalások meghosszabbításának üzleti bizalomra gyakorolt pozitív hatása.
A statisztikai hivatal adatai szerint a szolgáltatóiparban 54,7 pontról 54,3 pontra, a feldolgozóiparban pedig 49,5 pontról 49,2 pontra esett az index. forrás-erste Egyenlőre azt lehet kivenni a heti FXI ETF alap árfolyamának alkulásából, hogy 1 meghatározó ellenállásról fordult le.
Amennyiben az amerikai elnök tovább feszíti a húrt, akkor további csökkenésekre készülhetsz fel. Ellenben, ha némi megállapodás alakul ki a kereskedelemben, akkor ez a szint áttörhetővé válik. De ehhez mindenképp szükséges a megállapodás.
Technikailag különben nem túl biztató az árfolyam alkulása, mert igen szépen lefelé mutat, azaz csökkenésre készülhetsz fel Ázsiával és feltörekvő piacok árfolyamában. Ami természetesen hatással lesz a befektetési biztosítások eszközalapjaira illetve a Unit-Linked végszámlákra is!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra