Biotechnológiai Nyereség Hatalmában

Megosztás, most...

Biotechnológiai Nyereség Hatalmában, erőteljes emelkedésben van a szektor/iparág.
Az IBB biotechnológiai ETF alap heti árfolyamának alkulása, több mint biztató. Talán ez annyira nem is lehetne meglepő, hiszen az egész világ erről szól. Kutatások, fejlesztések és génmanipulációk stb…..
Egyik oldalról az informatika, a másik oldalról pedig az egészségügyben vannak brutális és eszement fejlesztések, kutatások.
De ez ténylegesen vissza is adja a mai társadalom igényeit és keservét is. Mivel az informatika felgyorsulásával, sokkal másképp éljük meg a minden napjainkat. Ami erősebb impulzusok által nagyobb stresszt is felszínre hozhat, sőt a többi személyiségzavaró tényezők még ezt jobban is fokozzák.
Ténylegesen le lehet írni, hogy az egészségügyi biotechnológia, gyógyszeripari cégek vetekednek a “kábszeres” biznisszel!
Azaz, ezt úgy értendő, hogy egyre több és nagyobb gyógyszerigényt tolnak a lakosság felé, mintha csak az lenne a megoldás. Igen sok esetben Igen, csak az! Ebből kifolyólag “raklapszám” vesszük a gyógyszeripari készítményeket, abban a hitben, hogy az majd segít.
Igen pillanatnyilag segít, majd egy újabb betegséget, tünetet hoz felszínre, melyre újabb készítményt kell magunkhoz venni, hogy valahogy túléljük a holnapot. Csúnya de valóságos szavak, az egészségügyi ETF alapok igen jó bizniszek manapság!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply