Kína vezetésével

ETFmustang
Megosztás, most...

Kína Vezetésével

 

Kína vezetésével -EEMKína vezetésével meghatározó letörési szinteken az EEM -iShares MSCI Emerging Markets. Kína vezetésével, továbbá Dél-Korea, Tajvan, Brazília országainak részvényeivel több mint 50%-ban túlsúlyos a fejlődő piaci ETF alap. 826 fejlődő piaci vállalat nagy és közepes vállalatainak az indexe, mely több mint 40%-ban pénzügyi és információ technológiai részvényekkel domináns.
Talán annyira nem is meglepő, hogy Kína vezetésével szakadásban van az EEM ETF alap, mivel Ázsia kis túlzással erőteljesen lefelé kacsingat. Ahogy a fejlett piacokon az USA, úgy a feltörekvő piacokon Kína  gazdasági megítélése határozza meg a ritmust a piacoknak. Egyenlőre Kína vezetésével szenved Ázsia és ezáltal a EEM -iShares MSCI Fejlődő Piaci ETF alapja is. Ami érzékenyen érinti a hazai biztosítási Unit-Linked fejlődő piaci eszközalapjait is.

1 szűkebb és 1 szélesebb semleges zóna alakult ki az árfolyamban, ezek a következők: 40$-41,8$ és  a szélesebb zóna pedig 39,65$ és 42,5$-os árfolyam között alakult.
Ez azt jelenti, hogy ezen zónákból kilépve a legutóbbi minimum illetve maximumértékek lehetnek a célárak. Napokban az az alsó sávnál folyik a kereskedés, ha lesz benne erő, akkor elképzelhető, hogy a 41$-41,5$ rés betöltése után fordul le újra a árfolyam, vagy a fentebb említett zónából kitörve jöhet a 45,27$-os csúcs mint célár.
Ha ténylegesen tovább folyik az ázsiai szenvedés, akkor a 39,65$-os támaszt letörve, jöhet a legutóbbi minimum mint alsó célár, ami 36,2$-os árfolyamértéket mutat. Letörési és kitörési értékektől számolva, amelyik irányba kilép az árfolyam cirka 9-11%-os elmozdulást jelenthet, Kína vezetésével.

 
EEM -iShares MSCI Emerging Markets

 


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Orosz lefordulás

Megosztás, most...Orosz Lefordulás Orosz lefordulás jellemzi a 96%-ban orosz részvényekkel domináns RSX -Market Vectors Russia ETF alapot. Az orosz lefordulás tegnap letörte a 27,4 $-os erősebb támaszt. Így egyre jobban szabaddá válik az út a […]

Translation »