Eurós Kábulatban

ETFmustang
Megosztás, most...

Eurós Kábulatban az EXW1-iShares EURO STOXX 50 ETF alap árfolyama. Ami annyit tesz, hogy brutális euró gyengülés hatására, hatalmasat emelkednek az európai meghatározó cégek árfolyamai az export-tényező miatt is. Hasonló dolgokat tapasztalhattál a brit cégeknél is. Ez szép és jó, de nehogy azt hidd, hogy az a végtelenségig így lehet.
Csupán ezzel azt szeretném leírni számodra, amit lehet, hogy te is tudsz, igen erőteljesen érdemes megvárni az új amerikai elnök beavatása utáni intézkedéseket, törvényeket és bejelentéseket. Egyenlőre nagyon szépen mutatkozik az erős vételi oldal az euróval fizető országok részvényeinél. Ami technikai oldalról szemlélve, további vételeket és emelkedést mutat előre.
Ami szép és jó, de ez a teljesítményeket mutatja, vagy a kapzsiságot?
Mivel egyre erőteljesebb parabolikus effektus kezd kialakulni a piacokon, ami egy igen fájdalmas képet mutat előre. Lehet ez pesszimizmus, de ez csupán tapasztalat és valóság. Mivel valóságos tények szürkék mögötte, és ez egy igen erőteljes kérdést vethet fel. Igen spekulatívnak tűnhet, de igen erőteljesen átalakulhat a világpiaci megítélés a 2017-es évben, minden téren. Tök egyszerűen abból kiindulva, hogy nincsenek ilyen magas értékék a cégek mögött, és a fogyasztásról ne is beszéljek. Tehát igen óvhatóságot javaslok az USA elnök beiktatásáig! Ezt értem a befektetési biztosítások megkötésére is!


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Gyanús Zöldhasú Jelzések

Megosztás, most... Gyanús Zöldhasú Jelzések mutatkoznak az UUP-PowerShares DB USA Dollár ETF alap heti árfolyamában. Ha jól megnézed a grafikont és az utóbbi igen intenzív erősödést, akkor ez némi jelzésnek is betudható. Igaz ezt még […]

Translation »