Európai Vételi Remények

Megosztás, most...

európai vételi reményekEurópai Vételi Remények.
Európai Vételi Remények jelei mutatkoznak a FEZ-SPDR EURO STOXX 50 ETF alap heti árfolyamának alakulásában.
Úgy tűnik, hogy megnyugodott a piac a nagy és dinamikus beszakadás után. Így egyre jobban azt láthatód, még a heti grafikonon is, hogy egyre erősebb a vételi oldal az EU-s Top cégeknél. Ebben az ETF alapban olyan Top európai cégeket találsz, melyeknél euró a fizetőeszköz.
Tehát angol, svájci, svéd cég nélküli indexről van itt szó. De azért ez az index igen meghatározó az EU-s helyzetképekkel kapcsolatban. Ami európai vételi remények kibontakozását mutatja, heti szinten. Eme ETF alap Top 5 cége a következő: Sanofi, Bayer, Total, Daimler és a Anheuser-Busch InBev. Jól láthatód, a franciák és a németek viszik a prímet.
Na igen a 35 $-os támasz megfelelőnek bizonyul egyenlőre, ami vételi oldalra billentette az ETF alap árfolyamának alakulását. Azt mutatja még a heti grafikon, hogy nagyon jó jelek vannak arra, hogy a ferde piros ellenállás lehet egyenlőre a célár a FEZ ETF alapban. Ami cirka 10%-os emelkedés mutat előre, természetesen ciklikusan, azaz lehetnek benne némi csökkenések is, de alapjában felfele mutat az index. Így alakul ki az európai vételi remények.

FEZ.US 2015.09.16. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply