Dollárgyengítő Trump Hiszti

Megosztás, most...

Dollárgyengítő Trump Hiszti zavarta meg az eurusd devizakereszt csökkenését. Az ügyhöz közel álló források szerint Donald Trump azt ecsetelte egy fontos republikánus támogatónak, hogy úgy hitte, Jerome Powell továbbra is támogatni fogja az ingyen pénzt a piacokon.
Ehhez képest ő folyamatosan emeli az alapkamatot, mérgelődött Trump. A kiszivárgott hírekből az látható, hogy Trump továbbra sem ért egyet a Fed kamatemelési pályájával, kérdés, hogy rászánhatja-e magát arra, hogy ez ellen tegyen is valamit. Ilyen egyelőre nem körvonalazódik, azonban a dollár ennek ellenére is komolyabb gyengülést mutatott a hírekre a főbb devizákkal szemben.forrás-erste Remélhetőleg Trump tudja, hogy mit akar vagy szeretne, de a folyamatos hisztijével folyamatosan borzolja mind a részvény, mind a devizapiaci eseményeket.
A heti FXE ETF alap ezt remekül mutatja, hogy megtorpant a dollár erősödése, ami további gyengüléseket mutat. Amit a grafikonból ki tudunk olvasni az az, hogy a vízszintes ellenállásig vissza fog gyengülni a dollár. A további mozgások ezek után alakulhatnak ki a piacokon, de azt továbbra is fenntartjuk, hogy igen mélyen ottmaradt egy rés, ami idő kérdése és betöltésre kerül.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra