BREXITi Lobbizás

Megosztás, most...

BREXITi Lobbizás indult el vagy folyamatos. A heti EWU-iShares MSCI UK ETF alap árfolyamára rá is fér némi pozitív impulzus, mert igen mélyen van.
Na de a hír így szól:  sajtóértesülések szerint akár már ma bejelenthetik, hogy bizalmatlansági szavazást tartanak Theresa May ellen, ugyanis összejöhetett az ehhez szükséges 48 képviselői szavazat. Hivatalosan 28 Konzervatív Párti képviselő jelezte, hogy kezdeményezte a bizalmatlansági szavazás megindítását May ellen. Egyelőre még az sem biztos, hogy tényleg összejött a folyamat megindításához szükséges 48 szavazat, ami a párt parlamenti képviselőinek 15%-át jelenti, ráadásul már több hete gyűlnek az aláírások, így úgy tűnik, hogy valójában kicsi az esély arra, hogy Theresa Mayt bizalmatlansági indítvánnyal lemondassák.
Theresa May megkezdte európai körútját, melyen az EU tagországok vezetőit próbálja meggyőzni, hogy biztosítsanak Nagy-Britannia számára kedvezőbb feltételeket a Brexit megállapodáshoz. Azonban úgy tűnik, hogy az EU továbbra sem hajlandó újratárgyalni a megállapodást, legfeljebb kisebb módosításokra lennének hajlandóak.forrás-erste
Mi továbbra is azt tartjuk, hogy hosszabb távon teljesen jó döntést hoztak a britek, mivel a legnagyobb kohéziós pénzt fizették be az EU-ba, és szerintünk ez fáj nagyon az EU vezetőinek.
A heti EWU ETF alap némi éledezést mutat, ami annyit jelent, hogy a ferde piros vonalak áttörésével válhat magabiztos emelkedésbe az alap. Amennyiben ezen szinteket nem tudja átttöri az ETF alap árfolyama, akkor további csökkenésre készülhetsz fel.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply