Bizalmatlan EU Üzleti Hangulat

Megosztás, most...

Bizalmatlan EU Üzleti Hangulat, mely egyenlőre a grafikonon nem látszik.
Mivel a heti FEZ-SPDR EURO STOXX 50 ETF alapot a hangulat hajtja. De hamarosan elérkezik egy igen meghatározó vízválasztóhoz.
Na de a hír, és a tények így szólnak:  Az IFO index alapján 4 éves mélypontra esett az Euróövezetben az üzleti hangulat. Az index értéke 2014 óta először esett át a negatív tartományba. Az index -11,1 pontra csökkent a decemberi 6,6 pontról.
A német export, a beruházások és a fogyasztás kilátásait is borúsan ítélték meg.forrás-erste Lehet hogy Te ezen meg vagy lepődve, Mi nem. Mivel túl sok a kommunikációs intervenció (kiigazítás) a gazdasággal kapcsolatban.
Csak már olyan szinten túl van kommunikálva és tupírozva ez az egész, hogy nincs tovább. Idő kérdése és reccsen ez az egész kommunikáció által stimulált EU gazdaság egésze, mely fájni fog az árfolyam tekintetében. A heti FEZ ETF alap árfolyamában még van vételi (kapzsiság) lendület, de az a ferde piros ellenállás, valamint a FIBO 38,2%-os szintje, döntő lehet.
Szó mi szó, egyenlőre kecsegtetően fest a heti grafikon, de a tények idő kérdése és le fog csapni. Ahogy anno Kostolány írta: “a kutya sok esetben a gazdijától eltávolodva mozog, de minden esetben visszatér a gazdihoz” – és ennyi!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply