Aranyos Arany Nyereség

Megosztás, most...

Aranyos Arany Nyereség lehetőségét erősíti a piac. A heti GLD-SPDR Arany-Gold ETF alap szépen mutatja a következő információk lényegét.  Az arany ostromolja a (spot-xauusd-gold-azonnali) 1.300 dolláros szintet, azaz folytatja a tavalyi év második felében kezdett emelkedést.
A tegnapi jegyzőkönyvből látható, hogy a Fed döntéshozóinak részéről is csökkent az idei kamatemelés esélye. Persze ez nem olyan nagy meglepetés, hiszen a decemberi dot plot-ból ez már látható volt, de ez azért egy újabb megerősítése a véget érő / végéhez közeledő kamatemeléseknek.
Ugyanis az arany az amerikai hozamokkal versenyez, amelyek úgy tűnik, hogy további előnyre már nem tesznek szert. Ez pedig pozitív hír a „nulla kamatú” arany számára, amely jelenleg az egyik legjobbnak tűnő befektetés, hiszen lassulás / recesszió esetén jó menekülő eszköz. Ha pedig mégsem lesz olyan nagy a visszaesés a reálgazdaságban, mint amekkorát sokan várnak, akkor viszont pl. az ékszerek iránt kereslet lehet jótékony az árfolyam tekintetében. forrás-erste A heti GLD ETF alap grafikonja igen beszédes.
Mivel 1 “csésze” formációt kezd kialakítani, ami igen kedvező lehet a jövőre nézve. Azaz, pontosabban, amennyiben teljesen fel tud emelkedni a ferde piros ellenállás vonaláig, akkor onnan lehetséges egy enyhe korrekció, majd tovább is emelkedhet. De egyenlőre a vízszintes ellenállás az első szint amit át kell, hogy üssön, amennyiben ez megvan, akkor nyitott kapu a nyereség elérése.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

You may also like...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra