Angol Döntések

Megosztás, most...

Angol Döntések, na meg a piaci tényezők.  Igen fokozódnak a dolgok és csökken az idő tényező a BREXITtel kapcsolatban.
A heti EWU-iShares MSCI UK ETF alap árfolyam igen mélyen van, talán a bizonytalanság… Na de a hír, így szól: hétvégi interjújában Theresa May arról beszélt, hogy továbbra is jövő hétre tervezi a decemberben elhalasztott parlamenti szavazás megtartását.
A friss hírek szerint 15-én kerülhet sor a sorsdöntő szavazásra. Egy esetleges újabb népszavazás személyes véleménye szerint nem lenne szerencsés, mert megosztja az országot. Azonban ezzel a megfogalmazással valamennyire mégis nyitva hagyta az újabb szavazás lehetőségét, hiszen nem utasította el határozottan.forrás-erste
Amennyiben technikai oldalról nézzük az EWU ETF alap árfolyamának alkulását, akkor igen nagy a baj a jövőre nézve. Egyenlőre a piaci hangulat rángatja az árfolyamot. De ha a ferde piros ellenállások alatt marad az árfolyam, akkor igen keserű pirula érkezhet az angol piacra. Mivel a FIBO következő szintje igen nagyon mélyen helyezkedik el. Tehát ha nem sikerül az ellenállások áttörése, akkor további csökkenésekre készülhetsz fel, ami nagyon fájdalmas is lehet.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra