Tovább az eszköztárra

Angol BREXIT Laza Szálak

ETFmustang
Megosztás, most...

Angol BREXIT Laza Szálak, mozgatják a vezető európai piacokat. Mivel: pénteken még rendkívül bizakodóan nyilatkozott Michel Barnier, az EU Brexitért felelős főtárgyalója Johnsonék legújabb javaslatáról és azt mondta, érdemes elkezdeni a részletek kidolgozását. A font óriási erősödött arra, hogy felcsillant a rendezett kilépés reménye, az EURGBP egészen 0,87-ig esett.
A hétvége viszont nem hozott további áttörést, sőt az EU már úgy fogalmazott, hogy nem elég jó a brit javaslat.
Október 17-én és 18-án tartják az EU csúcsot, melyen Boris Johnsonnak vagy meg kell állapodnia, vagy a brit parlament döntése értelmében határidő hosszabbítást kell kérvényeznie.forrás-erste A heti EWU-UK ETF alap vételekbe szabadult át.
De a ferde piros ellenállások, valamint az európai csúcs dönthet az árfolyam további mozgásáról. A ferde piros ellenállások technikai oldalról, igen keménynek bizonyulhatnak, és így az sem kizárt, hogy az angol részvénypiac szépen lefordul. Talán annyira nem is meglepő, mert igen erős a negatív piaci nyomás!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

EU Zónás Csökkenési Félelmek

Megosztás, most... EU Zónás Csökkenési Félelmek. Ami természetesen a heti FEZ-SPDR EURO STOXX 50 ETF alap árfolyamának alakulásán egyáltalán nem látszik. Itt van egy gazdasági előrejelzés: az IMF csökkentette az európai növekedési kilátásokat. Friss előrejelzésük […]
Translation »