Európából Gebaszos Koronás Jelentések

Megosztás, most...

Európából Gebaszos Koronás Jelentések, ami vagy igaz vagy sem.
De egyenlőre a negatív piaci helyzet, Európából is szépen kiveszi a részét, amit a FEZ-SPDR EuroStoxx 50 ETF alap árfolyamán alakulása is leképezett.
Na szóval: Európában egyre mélyül a járvány. Franciaországban a spanyoloknál is egyre súlyosabb a helyzet, miközben a briteknél szabad kezet adnának a minisztereknek a járványügyi döntésekben.
A spanyolok esetén már az ellátórendszer teljesítőképességének határa felé közelítenek, ami nagy kockázat, de az EU-ban alapvetően sehol nem számítanak hasonló mértékű zárásra, mint tavasszal.
Persze ezt a járvány helyzet esetleges erős romlása felülírhatja… ellentmondás——drasztikus romlás, de nagyobb zárlatokra nem kell számítani, mint először! -na akkor, mi is van, vagy nincs…..
A heti és havi FEZ árfolyamának alakulása igen szépen lefele mutat. DE, ennek is van egy nagyon fontos pozitív hozadéka, ha türelmes és tiszta fejű voltál. Ha időben zártad a pozícióidat, akkor türelmesen várhatód, hogy kvázi alacsony árfolyamtartományba 1 esetleges részvénybe, indexbe. Mert ez a FEZ Index tovább fog lefele csúszni.
Ja igen majdnem feledésbe merült. Ez egy igen remek lehetőség a rendszeres (havi, negyed, féléves, éves) díjfizetésű befektetési biztosításoknak.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply