3 Támasz segített

ETFmustang
Megosztás, most...

3 Támasz Segített

 

3 támasz segített3 támasz segített egyenlőre az SPY -S&P 500 ETF alapon, hogy ne csökkenjen tovább. Ez egy meghatározó szint is lehet egyben, mivel 3 támasz segített, hogy a mai nap vételek alakuljanak ki az ETF alapban.
A világ legmeghatározóbb indexének ETF változatáról van itt szó. Ha ez a szint letörik, ami a határidős index 1810 pontos értékének felel meg, akkor további erősebb csökkenések jöhetnek. Amennyiben  a napokban gyengébb vételek alakulnak ki az ETF alapban, akkor lehet arra számítani, hogy letörhet a 181,5 $-os 3-as támasz.
3-as támaszt úgy lehet értelmezni, hogy a legutóbbi kitörési vonal, továbbá az emelkedő ferde zöld támasz valamint a kék csatorna vonalai együttes találkozása adja a 3-as támaszt. A hét túlnyomórészt a pénzügyi szektor részvényeinek jelentéséről szól, ezen cégek adhatják meg az irányt és a dinamikát az S&P 500-as indexnek, mely a világ tőzsdéinek “veri” a ritmust. Amíg ezen szint felett marad a SPY, addig vételek és tartás javasolt. Ahogy feljebb említve lett, akkor kell erőteljesebben figyelni, ha azt a 3-as támaszt letöri az árfolyam.
Amíg ezen szintek környékén folyik a kereskedés és nem lesz újabb csúcstámadás illetve 184,2 $ alatt folyik a kereskedés, akkor igen is kell számítani arra, hogy megtörténhet a letörés. Addig a 3 támasz segített, letörés után ellenállásként funkcionálhat tovább a 3 támasz. Óvatosságra figyelmeztetnek az indexek, mivel heti grafikonon több index esetében divergencia, azaz ellentétes mozgások vannak kialakulóban. Ez azt jelenti, hogy az árfolyam újabb magasságokba merészkedik, ellenben az indikátor Dél felé veszi az irányt.  

 

SPY -S&P 500 ETF Alap

 


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Hamarosan Eldől

Megosztás, most...Hamarosan Eldől   Hamarosan eldől az eur/usd iránya, ami nagyban meghatározhat nagyon sok pénzügyi eszköz árfolyamának alakulását. Heti FXE ETF alapban a szűkülő árfolyamsávval hamarosan eldől, hogy kitörésre vagy letörése készüljünk fel a jövőben. […]

Translation »