USD Index További Gyengülést Mutat

Megosztás, most...

USD Index További Gyengülést Mutat, de ez holnap realizálódhat.
A heti UUP-PowerShares DB USD Index ETF alap további gyengülést mutat.
Fontos holnapi nap, mivel: a befektetők a szerdai Fed kommentárra figyelnek: a piac alapvetően arra számít, hogy a jegybank nem változtat politikáján, bár valószínűleg optimistább lesz a gazdasági kilátásokkal kapcsolatban.
A mostani, havi 120 milliárd dolláros kötvényvásárlási programot az év végéig fenntarthatja a központi bank, az ultra alacsony kamatok pedig 2023-ig maradhatnak.
A héten fontos makrogazdasági adatok is napvilágot látnak az Egyesült Államokból, melyek rávilágítanak a gazdasági növekedés sebességére. A tartós cikkek rendelésállománya adat mindenesetre gyengébb lett tegnap, mint a várakozás.
A befektetők természetesen figyelik a járványhelyzet alakulását is. forrás-erste A heti UUP ETF alap árfolyama lefele mutat, némi támasszal. Ami annyit jelent, hogy elképzelhető egy nagyobb leszúrás, avagy lassú csökkenés a holnapi bejelentést követően.
Amennyiben tartanak a támaszok, akkor pedig USD erősödésre készülhetsz fel. Ami igen intenzív is lehet.
De ami biztos izgalmas napok, hetek elé nézünk a forex devizapiacokon az USD megítélése miatt is. Meg természetesen a világpiaci vírushelyzet alakulásával kapcsolatban.


 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply