USD Erősödés

Megosztás, most...

USD Erősödés

 

USD ErősödésUSD erősödés a láthatáron. A heti UUP -PowerShares USD bika ETF alap USD erősödés jeleit meséli. Egyenlőre úgy fest, hogy távolodik a letörési zónától. Természetesen a holnapi FED bejelentés, döntő lesz az USD erősödés további folytatásában.
Arra számít a piac, hogy további 10 milliárd dollárral csökkentik a “pénznyomtatás” mennyiségét. Az amerikai gazdaság a gazdasági számok alapján, erőteljes javulást mutat, igaz a vállalati jelentésekben azért vannak kérdőjelek. Újra erőteljes piaci rendeződést lehet felfedezni, mivel erőteljes a pénzkivonás a feltörekvő országokból. Ide tartozik, mivel minden mindennel kapcsolatban van a kínai gazdaság lassulása, illetve a pénzügyi rendszer likviditási kockázatai.
Amennyiben továbbra is így alakulnak az események, és a FED csökkent, akkor további USD erősödés jöhet a piacokon. Így az USD is beállhat a biztonsági pénzügyi eszközök közzé. A heti grafikonon a szűkülő háromszögből való kitörés, 1 nagyobb USD erősödés hírnöke. 21,82 $-os ellenállás illetve a kék csatorna áttörésével nyílik meg az út az USD erősödés felé. Ami teljesen a ferde piros ellenállásig tarthat egyenlőre, mivel ezen szint áttörése, erősen meghatározó lesz a teljes világpiacra.
Ez azért 1 távolabbi szituáció, a lényeg a holnapi FED bejelentés. Ha a FED mégsem csökkenti a lazítás mennyiségét, akkor a 21,5 $-os támaszt letörve, újra gyengülésnek indulhat az USD. Természetesen az euró/dollár gyengülése jót tenne a forintnak és ezzel együtt a devizahiteleknek is.

 

UUP -PowerShares USD Bika ETF

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply