USA Pénzügyi Letörés

Megosztás, most...

USA Pénzügyi Letörés közelében a heti kereskedési grafikon árfolyamának alkulása.
Hiába a gyorsjelentési szezon, hiába a remek szavak az XLF-SPDR S&P Pénzügyi ETF ( CUSIP: 81369Y605) alap heti grafikonja igen közel van a letöréshez.
Igen remek amerikai pénzügyi ETF alapról beszélhetünk, 67 pénzügyi cég átlagát méri, mely dominánsan hat a világpiaci pénzügyi cégek megítélésére is.
Pénzügyi iparágak tekintetében a bankok 44%, befektetési intézmények 20,5% és a biztosítók 17%-kal súlyozzák az ETF alap teljesítményét. Amennyiben technikai oldalról szemléljük az ETF alap teljesítményét, akkor nagy a pénzügyi gáz! Mivel ez egy klasszikus csökkenő háromszög alakzat, melynek 80-90%-os a megvalósulásának az aránya.
Így ha ténylegesen a zöld támasz alá esik az árfolyam akkor nyugodtan számíthatsz további csökkenésekre. Ellenben ha tart a támasz akkor lehet némi felértékelődés, de az is csak kérész életű lehet. Miért is…?
Hát leginkább azért, mert az árfolyam egyszer már letört és visszatesztelés is megvolt. Tehát további csökkenésekre készülhetsz fel az XLF ETF alap árfolyamával kapcsolatban.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply