Biotechnológiai Határok

Megosztás, most...

Biotechnológiai Határok, innen és túl.
Egy olyan támaszhoz ért el heti szinten az IBB-iShares NASDAQ Biotechnológiai ETF alap (CUSIP: 464287556), mely több mint veszélyes. Ez az IBB ETF alap egy igen meghatározó egészségügyi szektorindexnek tekinthető melyre több mint érdemes figyelni. Mivel közel 80%-ban biotechnológiával is foglakozó cég átlagát méri, 191 egészségügyi cég között. Talán ennyi elég is a felvezetésből… a lényegek-lényege a heti grafikonon mutatkozik.
Ami annyit jelent, hogy igen keserű a csokoládé, ha már ironikusak alkarunk lenni. Az emelkedő csatornát letörve, érintette az árfolyam azt a bizonyos meghatározó határt szint, mely erőteljesen meghatározhatja a további irányt és dinamikát.
Ez annyit jelent, hogy ha ez a támasz sérül, akkor további csökkenésekre készülhetsz fel, melynek az esélye 70-80%. Ami igen magas, főleg úgy, hogy igen erős a múltja a hasonló alakzatok további árfolyamának alkulásával, ami nem más, mint a további CSÖKKENÉS!
Tehát mostanság érdemes nagyobb figyelmet fordítani a vételekre…ja igen vételek!? Könnyen kialakulhat egy felpattanó szakasz, de az csak csali a további csökkenés előtt…..Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply