USA Ipari Megmozdulás

Megosztás, most...

USA Ipari Megmozdulás jeleit mutatják a számok és a heti grafikon is. Grafikon: A heti XLI-SPDR S&P 500 Ipari ETF alap kicsivel az ellenállás alatt torpant meg némileg, de ennyi.
Számok: Két hónapnyi visszaesést követően 0,8%-kal nőtt havi alapon a nem védelmi célú, és repülőgép-rendelésektől tisztított tartós cikkek rendelésállománya az USA-ban januárban.
Ez az az adat, ami relatíve jól reprezentálja a vállalakozások beruházási hajlandóságát. A 0,8%-os növekedés 2018 júliusa nem látott bővülést jelent, ami azt mutatja, hogy a tavaly év végi gyengeség talán csak átmeneti lehetett az amerikai iparban. De van még itt 1 kis bökkenő: több az ügyhöz közel álló forrás szerint mégsem fog március végén sor kerülni Donald Trump, amerikai és Xi Jingping, kínai elnök közti találkozóra.
Sokkal nagyobb valószínűséggel áprilisban, ha egyáltalán már akkor kerülhetne erre sor. Trump a floridai reszortjában látná vendégül Xi-t a kereskedelmi tárgyalásokat lezáró dokumentumok aláírására…forrás-erste Egyenlőre úgy fest a heti XLI ETF alap grafikonja, hogy van erő a cégekben. Mivel némi megtorpanás után, újra vételek alakultak ki a héten, ami még egy esetleges kitörés felé is viheti az árfolyamot.
Így igen érdemes lesz kivárni, megvárni, hogy az ellenállás környékén hogyan fog viselkedni az árfolyam. Ja igen ha nem éri el a kurzus az ellenállást, akkor ez a szektorindex kifulladt és jöhet a korrekció.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply