USA Fejlesztések Adóreformokkal

Megosztás, most...

USA Fejlesztések Adóreformokkal, mármint ki kell találni valamit, hogy meginduljanak a Trump elgondolások irányába az USA. Mivel a Fehér Házhoz közeli források szerint nagy stratégiai váltásra készülnek a republikánusok az egészségbiztosítási rendszer reformjának pénteki kudarcát követően.
A terv az, hogy párhuzamosan kezdik el az adóreformok és az infrastrukturális fejlesztések kidolgozását, miközben az utóbbit a legtöbben csupán 2018-ra várták. Ez azért tűnhet logikus lépésnek, mert az infrastrukturális beruházásokat a demokraták közül is sokan támogatnák, így jócskán csökkenne az esélye annak, hogy az egészségbiztosítási reformhoz hasonlóan a tervezet nem éri el a kellő támogatottságot. forrás-erste Egyenlőre az a nagy harci helyzet, hogy intenzíven hullámvasútra rakták a részvénypiacokat. Az utóbbi hetekben mindig volt minimum egy olyan nap, mikor a hírek bejelentések bezúzták az árfolyamokat, majd kezdték felhúzni őket.
Ilyen piacon igen nehéz és kockázatos a kereskedés, és ez így is marad amíg nem lesz egyértelmű irány Amerikából.
Itt most a heti XLI-SPDR USA S&P Ipari ETF alap teljesítményét láthatód. Némi fűszerezéssel, mivel szemléltetés gyanánt a grafikonon van az SPY-S&P 500 Index és a FEZ-STOXX EU 50 ETF alap teljesítményei is. Jól látható, hogy az ipar az utóbbi hónapokban némileg a SPY felett teljesít, nem is szólva az EU-s piacról.
Ez folytatódhat is, ha kedvező fogattatást kap az infrastrukturális fejlesztések és adóreformok tervezete. Tehát ezen tényezők igen intenzíven hathatnak az ipari indexekre is. Amennyiben negatívabb hangvétel érkezik ezen területről, akkor folytatódhat a megindult korrekció.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply