Trámpos Gyógyszerár Letörések

Megosztás, most...

Trámpos Gyógyszerár Letörések híre érkezik az elkövetkező napokban.
A heti XLV-SPDR S&P USA Egészségügyi ETF alap árfolyamának alkulása igen nagy kilengéseket mutathat anno. Mivel Donald Trump a jövő héten egy újabb (Trámpos) bejelentést tehet a gyógyszerárak letörésével kapcsolatban, így újfent izgulhatnak a nagy amerikai gyógyszergyártók részvényesei.
Eddig a fenyegetőzések ellenére sok konkrétumot nem tudott felmutatni, ezúttal azonban lehet, hogy valóban megtudunk valamit. Amennyiben ennek hatása nem lesz túlzó, inkább eloszlathatja a bizonytalanságot a piacon, ami kedvezhet hosszabb távon a cégeknek.forrás-erste Igen érdekes lehet az XLV következő heti árfolyama, mivel mostanság a régi csúcsok közelében tartózkodik az árfolyam és jön egy erőteljes bejelentés.
Most már csak az a kérdés, hogy milyen szinten, oldalról és feltételek mellett ja és mennyivel szándékozik csökkenteni a gyógyszerek árát az amerikai elnök.
Amennyiben nagyobb dinamikájú bejelentést tesz közzé, akkor szépen berendezkedhetsz a korrekció szakaszra, avagy a hozamrealizálásra. Ellenben némi emelkedés indulhat el, de érdekes lesz majd a legutóbbi csúcs ellenállásánál az árfolyam viselkedése…Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply