Technológiai Ellentmondások

Megosztás, most...

Technológiai Ellentmondások, mondanak ellent a piaci mozgásokkal.  Az XLK-SPDR US Technológiai szektor ETF alap heti grafikonja mindent elmond.
Mivel: a kockázatkerülés hatására a mai napon az amerikai 10 éves hozam átmenetileg 2,8%-ig is esett, ahonnan azonban már 2,87% közelébe pattant vissza.
A hosszabb hozamokra helyezendő nyomás az utóbbi napokban kedvezhet a technológiai szektornak, ami az az év elején még rendkívül érzékenyen reagált a hozamok emelkedésére.forrás-erste A heti XLK technológiai ETF alap árfolyamának alkulása, igen lefele kacsingat minden téren.
Főleg úgy, hogy fontos a mindennapokra a technológiai szektor, mert ezt használjuk szinte minden órában. De egyenlőre mostanság helyezkedés történik, ami némileg felboríthatja a következő hetek árfolyamának alkulását. Tehát a 70 dolláros szint igen erős ellenállásnak tűnik.
Lefele a 65 dolláros támasz lesz a döntő tényező a technológiai szektor árfolyamában. Így érdemes némiképp kivárni, hogy lefele, hogyan viselkedik az XLK ETF alap árfolyamának alkulása, valamint az, hogy milyen politikai bejelentéseket Twittel ki az USA elnöke.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply