Technikai Vételben az Elit

Megosztás, most...

Technikai Vételben az Elit. Azaz pontosan arról van szó technikai oldalról, hogy ha az árfolyam megérinti a bollinger szalag egyik oldalát, akkor az ellenkező oldalt is meg fogja érinteni. Így semmi okoskodás nélkül, kijelenthetjük, hogy további emelkedések alakulhatnak ki a legutóbbi szintekig.
A heti IOO-iShares GLOBÁLIS 100 ETF alap heti grafikonja remekül szemlélteti a feljebb írtakat, attól függetlenül, hogy egyenlőre lefele mutat a piac. Tehát arra lehet berendezkedni, hogy visszatér a vételi hurrá hangulat a piacokra a legutóbbi csúcsokig.
Tehát lesz még egy “utolsó” hozamrealizálási emelkedés, mert azért ezen ciklikus csökkenésre kell berendezkedni.  Tehát összességében arra lehet felkészülnöd, hogy a  hinta és a mézesmadzag elhúzása után csökkenés érkezhet a piacokra.
A csökkenő piacok, minden esetben remek lehetőséget biztosítanak a befektetési biztosítások  eszközalapjai számára. Az ETF alapokkal való kereskedés egy igen rugalmas, költséghatékony és átlátható kereskedési lehetőség.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply