Tovább az eszköztárra

Szakadékban az Arany

ETFmustang
Megosztás, most...

Szakadékban az Arany

 

Szakadékban az AranySzakadékban az Arany árfolyama, amit az 5-i EKB bejelentés menthet, vagy pecsételhet meg egy időre. GLD -SPDR Gold ETF ha így folytatja, akkor könnyen 100$ alá is kerülhet, aminek a lehetősége egyre erősebb jeleket mutat. Amennyiben 115 $-os árfolyamtartomány letöri az árfolyam, és kedvezőtlen bejelentés érkezik Draghi-tól, akkor erőteljesen beszakadhat az arany árfolyama.
Ezt még tovább gyengítheti, a folyamatosan csökkenő amerikai lazítás mértéke, mivel USA dollár erősödést hozhat magával. Ami tovább gyengítheti a Gold ETF alap, és az XAU/USD árfolyamát. Továbbá az aranybányászati részvényekre is keserű időszak várhat. Tehát érdemes erőteljesen figyelni a heti grafikonon kialakuló árfolyam irányát. Mert a 115 $-os szint letörésével 100 $ alá 97$-os szintig is csökkenhet a nemesfém árfolyama. Amennyiben a 115 $-os szint tart, éls erősnek bizonyul, akkor újra megérkezhetnek a vevők a piacra. De felfelé át kell törni a piros ferde ellenállást, ahhoz hogy megbízható emelkedés alakuljon ki az árfolyamban. 137,9 $-os ellenállás lehet felfelé a legmeghatározóbb szint az arany árfolyamában. De egyenlőre szakadékban az arany árfolyam.

 
GLD -SPDR Gold Heti, Weekly

 

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Meghatározó Szinteken a BRICH 40

Megosztás, most...Meghatározó Szinteken a BRICH 40   Meghatározó szinteken a BRICH 40 tőzsdei ETF alap. Az SPDR BIK -S&P BRIC 40 ETF alap szépen közelít 1 erőteljesnek mondható ellenállás felé. Ez az index több mint […]
Translation »