SP 500 Pénzhenger

Megosztás, most...

SP 500 Pénzhenger

 

S&P 500 Pénzhenger SP 500 pénzhenger a tőzsdéken. A SPY -SPDR SP 500 index ETF alap erőteljes fordítógyertyát alkotott a héten. Mely S&P 500 pénzhenger, újra visszacsalogatta a vevőket a piacokra.
De hogyan is van ez?
Draghi érdemben nem mondott semmit, és ez volt az első löket a piacoknak, erősödni kezdett az euró. Ma gyengébb foglalkoztatási adatok az USA-ból, ami újra az USA dollár “lazítás” körüli élményeket hozta felszínre. Így megint bátrabbak a piacok, úgymond a “semmire”. Azon sem lennék meglepődve, hogy  a “kötelező” visszatesztelés kezdődött meg és a részvények odaborítása a “kapzsiknak, mely további vételeket generálhat egyenlőre.
Így nagyon érdekes és izgalmas lehet a jövőheti kereskedés. Mivel azért annyira mélyen nincs a piac, hogy pár nap alatt le ne dolgozná az utóbbi napok mínuszait. Így célba véve a legutóbb maximumokat, és ez az SP 500 pénzhenger bátorságot ad a befektetőknek. Azonban kíváncsian várom a 181,5 és a 184, 95 $-os ellenállások környékén az SPY árfolyamának a viselkedését. Leginkább a 184,95 $-os árfolyamtartomány lehet érdekes, mivel ez a legutóbbi csúcs. Aminek az ellenállási vonalát szépen mutatja a ferde piros ellenállás. Ahhoz, hogy tényleges és megbízható emelkedés alakuljon ki fontos a 181,5 $-os ellenállás áttörése, mivel ez a letörési szint is egyben. Tehát ez a 1-2%-os emelkedés sok mindent eldönthet a jövőre nézve. Ha megáll az SP 500 pénzhenger körüli érzet, azaz elfogy a lendület, akkor jöhet a tényleges lefordulás és a mostani támasz tesztelése újra.

 

SPY -S&P 500 ETF Alap, Heti Weekly

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply