Tovább az eszköztárra

Olaj Vétel

ETFmustang
Megosztás, most...

Olaj Vétel

 

Olaj VételOlaj vétel mutatkozik az USO -amerikai olaj ETF alapban. Heti grafikonon egyre biztatóbban néz ki az olaj vétel. 35,1 $-os ellenállás illetve a kék csatorna alsó vonalával küzd az USO.
Amennyiben ezen dupla ellenállást áttöri az olaj, akkor ha csak a piros ferde ellenállásig gondolva és számolva, cirka 8-10%-os drágulás mutatkozik egyenlőre. Tehát ha nagyon szigoruk szeretnénk lenni, akkor is a 35,1 $-os ellenállás áttörésével szűk 2%-os  azaz 70 centes  stop alkalmazásával olaj vétel mutatkozik.
Az USO olaj ETF alap a legközelebbi határidős terméket vette illetve tartja. Most jelen estben a 650 millió $ értékű NYMEX WTI Crude Oil CL MAR14-i lejáratú határidős olaj van az USO ETF alapban. Azért is érdekesek a nyersanyagokkal foglalkozó ETF alapok, mert egyszerűen lejárat és tőkeáttétel nélkül tud jelen estben olajjal kereskedni. USO ETF Olaj vétel estén, egyszerűen úgy kell eljárnia mint 1 közönséges részvénykereskedés esetén, tehát nincs benne semmi misztika.
Mivel az USO Amerikában honosított ETF alap, így természetesen $ elszámolású, illetve az amerikai kereskedési idő alatt tud vele kereskedni, azaz 15:30-tól 22:00 óráig. Annyit még, hogy ha így alakulnak a dolgok és megtörténik a további olaj vétel, az áttörés felfelé, akkor a ferde piros ellenállás a továbbiakban meghatározó lehet.

 

USO -USA WTI Olaj ETF Alap

 

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

SP 500 Pénzhenger

Megosztás, most...SP 500 Pénzhenger   SP 500 pénzhenger a tőzsdéken. A SPY -SPDR SP 500 index ETF alap erőteljes fordítógyertyát alkotott a héten. Mely S&P 500 pénzhenger, újra visszacsalogatta a vevőket a piacokra.De hogyan is […]
Translation »