Sejtelmes Német Jelzések

Megosztás, most...

Sejtelmes Német Jelzések, mind technikai, mind pénzügyi oldalról.
A heti EWG-iShares MSCI Német ETF alapon is remekül látszik a sejtelmes német csökkenő jelzések.
Pénzügyi oldalról szemlélve: Az Európai Bizottság csökkentette a 2020-as német GDP növekedési várakozását. 2019-re továbbra is 0,5%-os növekedést várnak, de a jövő évi előrejelzést 1,5%-ról 1,4%-ra vágták vissza.
Ezzel együtt az eurozónára vonatkozó inflációs előrejelzést 1,4%-ról 1,3%-ra mérsékelték az idei és a jövő évre egyaránt. A visszavágott növekedés mellett továbbra is negatív kockázatokat érzékel a bizottság…forrás-erste
Technikai oldalról szemlélve: az EWG ETF alap FIBO szintjei igen sejtelmes csökkenéseket mutatnak előre. Ami ha bekövetkezik, az hatással lesz a teljes EU zónára, avagy részvénypiacaira, ami a biztosítási eszközalapon is mutatkozni fog. Na szóval, arról van szó, hogy az utóbbi időszak csökkenései, csupán 1/3-ban tudtak visszakorrigálni (FIBO szint).
Ami a múlt történései alapján igen erős és megbízható jelzés a további csökkenés felé. Leginkább akkor fordulhat intenzívebb csökkenésbe, ha letörik a ferde zöld támasz, ami már igen közel van. Ellenben, akkor fordulhat meg ez a negatív tendencia, ha a FIBO szint 38%-a fölé tud kerülni az árfolyam tartósan.
Továbbá az erősíti még a csökkenés tényét, hogy az árfolyam képtelen volt érinteni a bollinger szalag felső vonalát, ami arra ad következtetést, hogy gyenge a piaci megítélés. Így igen erőteljesebb a csökkenés valószínűsége.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply