Németország Vételben

Megosztás, most...

Németország Vételben, technikai oldalról biztosan.
A heti EWG-iShares MSCI Németország ETF alap átlagának alakulása ezt mutatja. Itt most nincs is szándékunk más oldalról figyelni az eseményeket, csak technikai oldalról…mivel igen beszédes… A grafikon remekül mutatja, hogy egy erősebb támaszról rugaszkodott vissza a német index árfolyamának alkulása. Itt most az indikátorokon kívül, bekapcsolódik a Fibo vonalak fontossága.
Mely azt sugallja felénk, hogy a piros ellipszissel jelölt szintekig emelkedhet vissza az árfolyam egyenlőre. Tehát az elkövetkező napok a vételekről szólhatnak technikai oldalról…és ezen tendencia a többi európai indexre is erőteljes hatással lehet, ide értve a magyar BUX indexet is.
Az, hogy ez a lendület meddig tarthat ki, függ attól is, hogy milyen bejelentések érkeznek a kereskedelmi háború környékéről. Továbbá az a technikai FIBO ellenállás vonalánál, hogyan fog viselkedni az árfolyam.
Amennyiben ez a szint megállást parancsol az árfolyamnak, akkor arra kell figyelned, hogy a legutóbbi támasz hogyan tud viselkedni, mert lejjebb maradt még rés. …és a rések betöltésre kerülnek csak idő kérdése! Ellenben, ha az emelkedés további erőt mutat, akkor a ferde piros ellenállások vonala lehet döntő tényező, valamint a feljebb otthagyott rések.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply