Merkel Migrációs Benézése

Megosztás, most...

Merkel Migrációs Benézése, is szerepet vállal abban, hogy a EWG-MSCI német ETF index igen csúnyán néz ki.
A hír: Merkel tudomásul vette a Horst Seehofer belügyminiszter és a koalíciós partner CSU elnöke által adott 2 hetes határidőt, hogy megoldást találjanak a migrációs szabályok szigorítására. Már a kormányalakításnál is ez volt az egyik kulcsfontosságú kérdés Németországban.
Merkelnek a június 28-29-i EU csúcsig kell új javaslatot kidolgoznia. Valószínűleg sikerül a koalíciós partnereknek megoldásra jutniuk és nem alakul ki kormányválság, ugyanakkor úgy tűnik, hogy Merkel pozíciója gyengülőben van…forrá-erste
A havi EWG-iShares MSCI Németország ETF alap igen keservesen néz ki. A havi EWG grafikon árfolyamának alkulása, egy igen fontos és meghatározó szinthez ért. Mivel ezen szint sérülésével, további nagyobb csökkenés érkezhet a német részvények átlagát mérő indexben.
Ellenben, ha ez a szint tart, akkor némi vételek alakulhatnak ki, de egyenlőre technikai és politikai oldalról szemlélve, igen nagyobb az esély a csökkenésre. Azért is lehet ez érzékeny, mert ez hatással lehet többek között a FEZ  és az IEV Európai ETF alapok árfolyamának alkulására.
Továbbá pozitív szemlélet, hogy a folyamatos díjas befektetési biztosítások eszközalapjainál ez nyereséggel csapódhat le. Amennyiben valamelyest követed a befektetési biztosításod alakulását!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply