Merev Német Érdekek

Megosztás, most...

Merev Német Érdekek zúzhatják be a részvénypiacokat, amit már remekül példáz a heti EWG-iShares MSCI Németország ETF alap árfolyamának alkulása.
A CSU elnöke tegnap éjjel felajánlotta lemondást a belügyminiszteri pozícióról, ha pártja nem tud megegyezni a Merkel vezette CDU-val a menekült kérdésben. Szerintünk az ellenőrzött határon vissza kell fordítani a más országokban regisztrált menekülteket, míg Merkelék szerint ez csak akkor lehetséges, ha az érintett országokkal egyezséget kötnek erről. Vagyis innen nézve nem oly nagy a különbség, s akár meg is egyezhetnek, de az is látszik, hogy nagyon makacs mind a két vezető.
Ezért a befektetők továbbra is félnek a pártkoalíció felbomlásától, ami kormányválságot okozhat. forrás-erste A heti EWG ETF alap igen csúnyán néz ki, és a jövőre nézve is igen negatívnak tűnnek a kilátások. Ha jól megnézed a heti grafikont, akkor további 10%-os csökkenés is elképzelhető. Ez technikai oldalról nézve akkor valósulhat meg, ha a rést áttöri lefelé, ellenben ha a rés meg tudja tartani az árfolyamot, akkor némi emelkedésre készülhetsz fel.
Tehát a rés és a megegyezés lehet a döntő faktor az árfolyam további alkulásában. Ez a csökkenő hatás, erősen befolyásolhatja a Unit-Linked biztosítási eszközalapok teljesítményét is. Fontos, hogy a csökkenés pozitív hatást gyakorolhat a folyamatos díjas szerződésekre!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

1 thought on “Merev Német Érdekek

  1. Fenyegetőzése ellenére mégsem mond le a CSU elnöki posztjáról és belügyminiszteri pozíciójáról sem Horst Seehofer, miután bevándorlásügyben sikerült megállapodásra jutnia Merkellel. Ezzel a német koalíció egységét veszélyeztető kockázatok is elmúltak

Leave a Reply