Legális Marihuána Biznisz

Megosztás, most...

Legális Marihuána Biznisz ütötte fel a fejét a tőzsdéken is.
A heti MJ-ETFMG Alternatív Növény ETF alapja, egy igen érdekes és napi ETF alap. Ez egy olyan ETF alap mely a “mariska” felhasználásából szándékozik nyereséget elérni a legalizált térségekben.
Ennek az az apropója, hogy több oldalról kijelentették, hogy a “lájt marihuána drognak” jótékony hatása van még a rákos sejtek ellen is. Így az egészségügyben is igen népszerű lehet, ha a gyógyszeripari lobbi engedi érvényesülni ezen készítményeket.
Továbbá ezen intézkedések legalizálásával még a kábítószeres piac is legálisan hasznot termelhet, egy adott országnak (Hollandia) vagy régiónak, tagországnak. Na de ha jól megnézzük a heti grafikont, egyenlőre igen érzékeny és mozgékony az árfolyam. De mi úgy látjuk és érzékeljük, hogy egy igen hozambőséges ETF alakulhat ki az MJ ETF alapból.
Már csak abból kiindulva, hogy a tiltott gyümölcs mindig finomabb…(emberi reakciók), de itt még az egészségügyi jótékony hatások is alátámasztják, hogy ez egy jó irány lehet. Tehát érdemes a figyelem középpontjába helyezni az MJ és a hozzá hasonló ETF alapokat, mert igen értékes nyereséget termelhetnek anno.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply