Tovább az eszköztárra

Kiskereskedelmi Vásárlási Robbanás

ETFmustang
Megosztás, most...

Kiskereskedelmi Vásárlási Robbanás, jelei mutatkoznak.
A heti XLF-SPDR Kiskereskedelmi ETF alap árfolyamán már remekül mutatkozik.
Számok pedig jól alá is támasztják: az elemzői várakozásoknál jóval nagyobb mértékben pattant vissza a kiskereskedelmi forgalom az USA-ban májusban, miután alacsony bázisról 17,7%-os bővülést láthattunk hó/hó alapon a várt 8,4%-kal szemben.
Ez mindenkori rekordnak számít, és jórészt annak köszönhető, hogy sok kiskereskedelmi egység ismét kinyithatott hosszabb bezárást követően. Valamint az a tény, hogy online is keményebben vásároltak az emberek.
A heti XRT árfolyam így szépen meglódult felfele. Amit a piaci hangulat is igen erőteljesen fűt az újabb pénzügyi segítségnek. Végül is egyáltalán nem kell ezt, annyira túllihegni, mivel élni kell, és itt a mostani modern világban vásárolni és költeni szabad! Tovább is léphetünk, mivel ez a kiskereskedelmi szektor, tovább fog emelkedni, csak jöjjenek a cégek letisztított jelentései.
A heti XRT árfolyamának alkulása, egy 8 dolláros meghatározó sávban mozog. Itt fontos lehet az ellenállások, valamint támaszok környéki mozgások. Ami jelen helyzetben technikailag felfele mutat, ami további emelkedéseket vetít előre. Tehát érdemes szemügyre venned ezen ETF alap árfolyamának alkulását.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Európai Gazdaságélinkatő Csomag Elfogadása

Megosztás, most... Európai Gazdaságélinkatő Csomag Elfogadása, igen fontos tényező. A heti IEV-iShares S&P Európai 350 ETF alap némileg tétova.De itt a hír: miszerint Angela Merkel abban bízik, hogy júliusban sikerül elfogadni az összesen 750 milliárd […]
Translation »