Kínai Korrekció Segíthet

Megosztás, most...

Kínai Korrekció Segíthet, a beragadt Unit-Linked ázsiai befektetési eszközalapok negatívabb egyenlegén.
Az FXIiShares FTSE Kínai 50 ETF alap heti grafikonja remekül mutatja a helyzetképet, illetve megítélést.
Na szóval: A WTO-hoz fordult Kína, mivel szerinte az USA megszegi a világkereskedelmi megállapodásokat azzal, hogy sorozatosan vámokat vet ki a Kínából származó importtermékekre. Ettől és a kereskedelmi háború kockázatai ellenére is emelték a kínai piaccal kapcsolatos várakozásokat a piac gyors bővülését, elsősorban a középosztály dinamikus növekedése miatt.forrás-erste
Az FXI ETF alap Bloomberg kódja: TXIN0UNU ; CUSIP: 464287184, 50 kínai nagy-cégek átlagát méri, igaz dominánsan pénzügyi cégekét 47%-ban. Majd következnek az energetikai, IT, Telekommunikációs és az Ingatlanos cégek súlyozása.
Na de a lényegek-lényege a következő: az hogy mikor lesz vége ennek az erőfitogtatásnak a jó ég tudja. De az biztosnak tűnik, hogy további csökkenések érkezhetnek az ETF alap árfolyamába. A vízszintes vonalak remekül jelzik a csökkenő szinteket. Az első csökkenő támasz döntő lehet az elkövetkező kereskedési időszakokra nézve. Mivel ha a 38 dolláros támasz tart, akkor emelkedés indulhat el, ellenben teljesen 30 dollár környékéig is süllyedhet az árfolyam.
Felfele a ferde piros ellenállás lehet a döntő, amennyiben ezen szint fölé tud kerülni az árfolyam tartósan, akkor további emelkedések alakulhatnak ki!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés
Translate »
Tovább az eszköztárra