Jenki-Ruszki Szikrák

Megosztás, most...

Jenki-Ruszki Szikrák hatalmasodtak el a piacokon, de ezt leginkább az orosz tőzsdepiac érzi igazán.
Mivel az RSX-Market Vectors Oroszország ETF alap grafikonja több mint 10%-ot szakadt, ami letörte az emelkedő trendet is.  Arról van szó hogy, Amerika és Oroszország között nagyon feszült a viszony, a hidegháború óta nem volt ennyire rossz a két ország kapcsolata.
Trump tegnap rakétatámadást helyezett kilátásba Szíria (Bassár el-Aszad egységei) ellen és felszólította az oroszokat, hogy hagyjanak fel Aszad támogatásával. A feszült viszony ellenére az orosz tőzsdeindex értéke stabilizálódás jeleit mutatta már, a rubel napon belül óriási kilengéseket mutatott, de nap végére sikerült erősödéssel zárnia. Vlagyimir Putyin higgadtan reagált az eseményekre, bízik abban, hogy stabilabbá és kiszámíthatóbbá válik a világ és, hogy konstruktív úton tudják rendezni vitáikat.forrás-erste
A heti RSX ETF grafikonja igen szépen be van szakadva. Legutóbb a USA-Kína kereskedelmi háború borzolta meg a piacokat és az egész világot. Igen erőteljes idegzetekre és vastag számlákra van szükség mostanság. Itt a mostani piaci helyzetben kisebb pozíciókkal és nagyobb fedezetek mellett…. is igen kockázatos a kereskedés!
A hadihajók elindultak, az, hogy mi lesz a végkifejlet, az a jó ég tudja, de az tény Feje tetejére állt a világ, és ember legyen aki ezt le tudja kereskedni a bennfentesek mellett….Ez a csodálatos tőzsdepiaci reakciók teszik igazán érdekessé az egész folyamatot.
A  heti RSX ETF alap árfolyamának alkulása hagyott egy igen intenzív rést, amennyiben ezt nem tudja betölteni a ruszki piac, akkor további csökkenésekre készülhetsz fel. Ami hatással lesz a befektetési biztosítási eszközalapjaid jegyeinek árfolyamára



Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply