Izgalmas Osztalékfizetési Lehetőségek

Megosztás, most...

Izgalmas Osztalékfizetési Lehetőségek kapujában állhatunk, ha van némi türelmünk.
Mivel a heti SDIV-Global X SzuperOsztalékfizető ETF alap igen kecsegtető lehetőséget mutat. Annyit az SDIV ETF alapról, hogy 100 kiemelkedő minőségi osztalékokat fizető cégek átlagát méri, már közel 7 éve.
Országos leosztásban természetesen az amerikaiak vannak túlsúlyban 56%-kal, majd következnek az ausztrálok 12% és az angol cégek 5%-kal. Szektorálisan semmi meglepő nincs, mivel az ingatlanbefektetési cégek viszik a prímet 55%-kal, majd a tartós fogyasztási és a pénzügyi cégek következnek 13 és 8%-os jelenléttel.
Na szóval az a lényeg, hogy éves szinten átlagosan közel 8%-os osztalékhozamot fizet az ETF alap havi szintre leosztva, ami ETF alaponként 0,13 dollárt jelent, havonta. Jó ki passzív bevételi forrás is lehet, csupán annyi a “feltétel”, hogy a hónapok 2. felében kell birtokolni, megvenni az ETF alapot. Ha technikai oldalról szemléljük az SDIV ETF alap árfolyamát, az igen keservesen néz ki, de nagyobb osztalékhozamot eredményezhet, ha minél mélyebben veszed meg az ETF alapot.
Most jelenleg a heti árfolyam alakulás egy igen fontos támaszhoz ért, amennyiben sérül a támasz akkor további csökkenésre és növekvő osztalékhozamra készülhetsz fel.
Igen fontos lehet az elkövetkező időszakokra nézve, hogy feljebb ottmaradt egy izgalmas rés..ami idő kérdése és betöltésre kerülhet!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply