Fényes Szürkületben Amerika

Megosztás, most...

Fényes Szürkületben Amerika részvénypiacának technikai képe. Az SPY-SPDR S&P 500 ETF alap heti grafikonja igen csinosan lefele táncol.   Pedig, 11,1%-ra ugrott az S&P500 profitmarzsa az eddigi első negyedéves jelentések alapján, ami ha így marad, további növekedést jelentene az utóbbi években látott 9,5-10,5% körüli értékekhez képest.
Ebből az látszik, hogy az adóreform kedvező hatása felülmúlja a bérek és egyéb költségek növekedéséből származó negatív hatást.forrás-erste Hol is kezdjünk bele: közel 16%-os csökkenésre lehet felkészülni a csodálatos és valóban remek gyorsjelentések után.
A heti SPY ETF alap grafikonja, szinte mesél technikai oldalról. Ami annyit jelent, hogy a remek eredmények, további hozamrealizálásokat hozhatnak a vezető piacra. Amennyiben 258 dollár alá csökken az árfolyam tartósan, akkor további eladásokra készülhetsz fel. Ennek esélye 70-80%! Tehát a 258 dolláros támasz egy igen meghatározó szint, az egész részvénypiacnak.
Amennyiben távol áll tőled a spekuláció, úgy igen nagy lehetőséget nyit ez a csökkenés a  folyamatos díjfizetésű befektetési biztosítások eszközalapjai számára.
Mivel halkan megsúgva, ez a titok nyitja a folyamatos díjfizetésű UL szerződéseknek. Nem is hinnéd, hogy mennyit tud hozni egy ilyen csökkenés a szerződésed végösszegén: 2-3 hónap költségeit tudod megspórolni!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

1 thought on “Fényes Szürkületben Amerika

  1. A várt 2%-kal szemben 2,3%-kal nőtt az amerikai GDP évesített alapon az idei első negyedévben. Ez visszaesést jelent az előző negyedéves 2,9%-hoz képest, ami főként a gyengébb belső fogyasztásnak volt köszönhető. Itt csupán 1,1%-os növekedés volt tapasztalható az előző negyedévi 4%-kal szemben. Ez részben annak is köszönhető, hogy bizonyos adójóváírásokat csupán késve kapott meg a lakosság, ami az első két havi kiskereskedelmi adatok stagnálásában mutatkozott meg. Emellett már évek óta az a tendencia, hogy az első negyedéves amerikai GDP adat lefelé lóg ki a sorból, ami sokak szerint annak köszönhető, hogy bizonyos kiigazításokat követően is tartalmaz az adat szezonális torzításokat. Ezzel összességében jónak mondható az első negyedéves 2,3%-os bővülés…forrás-erste

Leave a Reply