Euró Gyengélkedés

Megosztás, most...

Euró Gyengélkedés

 

Euró GyengélkedésEuró Gyengélkedés figyelhető meg a heti FXE -CurrencyShares Euro ETF alapban. Az euró gyengélkedés szépen látható, ami erőteljesen arra mutat, hogy ez a trend folytatódni fog tovább. A Guggenheim által kezelt EUR/USD árfolyamot követő ETF alap szépen mutatja, hogy euró gyengülésre kell mostanság berendezkedni, főleg ha a 135 $ alá kerül az árfolyam. Itt ezen az árfolyamtartományon dőlhet el a további csökkenés.
A dupla csúcs adott, és lassan érkezik a nyakvonalnak nevezhető támasz, ahol némi vételek jelentkezhetnek, de erőteljesen lefelé mutat az ETF alap. Tehát ez a heti FXE ETF alap árfolyamának alakulás, jó támpont lehet a napi illetve napon belüli eur/usd kereskedés irányára is. Amennyiben ténylegesen folytatódik a csökkenés, az erőteljesen hatással lesz a forintunk árfolyamának alakulására is, ami pontosan forint gyengülést hozhat.
A Fibo, a vízszintes és ferde támaszok nagyon jól szemléltetik a fontosabb és meghatározóbb szinteket az árfolyam tekintetében. Akkor 1 olyan stratégiát is kialakíthat, ami a vonaltól vonalig tartó szakaszokat fogja meg a spot eur/usd árfolyamában. Akkor lehet nagyobb gond ha a vastagabb ferde zöld támaszt is megtöri az árfolyam, mert a ez további forint gyengülésekhez vezethet. A zöld színnel jelzett árfolyamtartománynál kell jobban figyelni!

 
FXE -CurrencyShares Euro ETF

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply