Ellentmondásos Technológia

Megosztás, most...

Ellentmondásos Technológia, ami párosul egy divergáló (ellentétesen mozgó) árfolyammal. A heti XLK-SPDR S&P USA Technológiai ETF alap remekül mutat.
Na szóval: …rosszul kezdődött a gyorsjelentési szezon a FAANG (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google (Alphabet) kvintettnek, miután a Netflix és a Facebook felhasználóinak száma nem az elmúlt elmúlt negyedéveknek megszokott ütemben alakult.
Ezeket követően egyre több olyan cikk látott napvilágot, miszerint nagyobb eladás jön a technológiai szektorban, miután egyértelműen felülsúlyozzák azt a befektetők. Ezek egyik fő szószólója a Morgan Stanley volt. A Facebook és a Netflix gyenge jelentéseit azonban az Amazon és a Google kompenzálni tudta, míg tegnap az Apple 3-2-re fordított a jót jelentő FAANG részvények javára. A jelentésekből összességében az látszik, hogy a napjainkat átszövő technológiák (okostelefonok – Apple, felhőalapú szolgáltatások – Amazon, Google) iránt továbbra is igen erős a kereslet, a Facebook és a Netflix esete sokkal inkább egyedi sztori. forrás-erste
A heti XLK ETF alap árfolyamának alkulása igen nagy bizonytalanságot mutat. Egyik héten 1 erőteljes korrekció, mostanság pedig némi remény az elkövetkező hetekre nézve. Szó mi szó, azért szükség lenne egy nyugodtabb és kiszámíthatóbb világpiaci egyensúlyra, ami mostanság nem létezik.
Továbbra is azt tartjuk fent, hogy egy erősebb korrekció is elérheti a világ részvénypiacait.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply