Dupla Telefonos Ellenállás

Megosztás, most...

Dupla Telefonos EllenállásDupla Telefonos Ellenállás alatt folyik a kereskedés, mely igen fontos lehet az elkövetkező hetekre nézve. A heti TEL-Lyxor STOXX Európa 600 Telekommunikációs szektor ETF alap remekül mutatja a kereskedési lehetőségeket. Azt természetesen tudnod kell, hogy a a TEL ETF alapban 22 európai telefonos céggel találkozhatsz.
Eme 22 telefonos cég, Top 5 cége több mint 70%-ban befolyásolja az ETF alap teljesítményét. A Top 5 cég a következő: Vodafone, BT Group, Deutsche Telekom, Telefonica és a Orange. Ismerős cégek úgy? Tehát összességében ha ezen cégek teljesítményét figyeled, akkor 70%-ban sejtheted, hogy hogyan alakulhat az európai telekommunikációs szektor teljesítményének alakulása. Na akkor, heti grafikon piros vízszintes és ferde ellenállása, igen meghatározó lesz az elkövetkező hetekre nézve.
Például azért is mert ez egy nyakvonalnak is minősíthető ellenállási szint, ami igen megbízható kitörést jelez előre. Mert egy esetleges kitörés esetén, teljesen elmehet az árfolyam a legutóbbi csúcsokig, ami igen kellemes nyereségeket hozhat számodra.
Az lehet még biztató a kitöréssel kapcsolatban, hogy anno az emelkedés a csatorna támasza felett kezdett megindulni. Így ha most nem is valósul meg a kitörés, azt el kell ismerni, hogy van lehetőség a telekommunikációs szektor cégeiben. Amennyiben teljesen elromlana a piaci hangulat és tartósan nem tudná áttörni a csökkenő csatorna ellenállását, akkor bizony korrekcióra kell lelkészünőd. 

tel-stoxx 600 telekom 2016.05.30. Heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply