Dolláros Végveszély

Megosztás, most...

Dolláros VégveszélyDolláros Végveszély alakulhat ki, amennyiben nem tud tovább gyengülni az USA dollár árfolyama. A heti UUP-PowerShares USA Dollár Index remekül mutatja, hogy erősödési kilátások vannak benne.
Ezt pontosan úgy lehet értelmezni, hogy amennyiben nem tud 25 dolláros szint alá gyengülni az USD index, akkor irány észak, aminek meg is van az esélye. Mindez a holnap nap megerősítést is nyerhet, hogy le avagy felfele beszél Draghi. De az igazi nagy áttörés az a ferde piros ellenállásnál alakulhat ki.
Na de ez az UUP ETF alap egy remek index, mivel 6 dollárkeresztből tevődik össze, igaz igen erős eurusd pozíciókból.
Pontosabban fogalmazva: EUR 57,6%, JPY 13,6%, GBP 11,9%, CAD 9,1%, SEK 4,2% és a CHF 3,6%. Így áll össze az USA dollár indexe, mely igen valószínű, hogy dolláros végveszély előtt áll. Így a dollárforint is igen keményen észak felé állhat.
Az elmúlt hetekben is tapasztalható volt, hogy a jurónak igazán nincs ereje, felvillanásai azok természetes vannak, de az a régi dinamika az hiányzik. Így egyre nagyobb annak a valószínűsége, hogy igen erősen a paritás felé tart a legfontosabb kurzus kereskedése. Így ez az UUP ETF alap, nagy valószínűséggel emelkedésbe csap át, lehet, hogy már a holnapi nap folyamán. Tehát erősen figyelni, kockázatot kezelni és vedd a dollárt! EUR/USD Short!

uup-usd index 2016.03.09.heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply