Tovább az eszköztárra

Devizapiaci Gazdasági FED Iránymutatás

ETFmustang
Megosztás, most...

Devizapiaci Gazdasági FED Iránymutatás, feszült figyelemmel.
A heti UUP-Invesco DB Bika USD ETF alap egyenlőre gyengülést mutat.
Na de: Szerdán zárul a Fed eheti kétnapos kamatdöntő ülése, amit követően friss gazdasági előrejelzéseit is közzéteszi a jegybank. Az elemzői várakozások alapján a Fed biztosítani fogja a piacokat afelől, hogy még nagyon sokáig kifejezetten támogató lesz a monetáris politika.
Érdekes pont lehet a Wall Street Journal által megszellőztetett információ is, miszerint arról kezdtek el diskurzusok folyni a jegybankon belül, hogy bizonyos lejáratok esetében hozamcélt alkalmazzanak.
Mindazonáltal a legérdekesebb pontja a kamatdöntésnek a Fed jegybankárok véleménye lehet arról, hogy milyen pályát fog beírni az amerikai gazdaság az idei évben.forrás-erste
A heti UUP Dollár ETF alap szépen vissza jött, amit a forintunk erősödése is jól mutat. A szerdai napon lehet 1 igen intenzív fordulat vagy megerősítés. A vízszintes támasz egy igen fontos szint is lehet a bejelentés mellett.


Tehát szerdán igen erős figyelmet és megfontolást kell szem előtt tartani.

 

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Biztonsági Biztosítások Segítenek

Megosztás, most... Biztonsági Biztosítások Segítenek a jövő felkészülésére, és tervezésére akár tetszik-akár nem.Legyen szó: nyugdíj, -egészség, -megtakarítás, -vagyon, -baleset, és befektetési (Unit-Linked) biztosításról. …és most már a munkahelyek, bevételed védelméről!Sajnos, ezt a saját tapasztalatomból írom, […]
Translation »