Bizonytalanságok Bohózata

Megosztás, most...

Bizonytalanságok Bohózata kezd realizálódni az árfolyamokban is.  A heti OEF-iShares S&P 100 Index ETF alap árfolyamának alakulása remekül mutatja, hogy politikai bohózat ami zajlik. A Trump körüli politikai aggodalmak kihathatnak a tervezett gazdasági reformokra, amelyek eddig hajtották a piacokat.
S mivel a részvények emelkedése már sok mindent beárazott előre, ezért a piacok érzékenyen reagáltak a hírekre. Ugyanakkor a gazdaság amúgy is egyre jobban teljesít az elmúlt hetek adatai alapján, azaz a valóságban elkezdett beteljesülni, amit az emelkedő indexek jósoltak. Így úgy is fel lehet fogni az esést, amely jelentős, de nem kiugró, hogy vegyél a pletykára (lásd első negyedéves jó teljesítmények) s realizálj a hírre. Az is igaz, hogy az erős első negyedév után amúgy is gyengébb növekedést vár a piac az elkövetkező negyedévekben.forrás-erste Az OEF ETF alap egy igen remek amerikai index alap, igaz nem túlságosan népszerű, pedig a Top 100 cég átlagát méri.
A heti grafikon igen keserű heteket mutat előre, kivel egy dupla csúcsról fordult le. Amennyiben a 103 dollárnál levő nyakvonal is sérül, akkor a 100 dollár környékén elhelyezkedő dupla támasz mondhatja meg a “frankót”. Ha itt a ferde emelkedő támasz megsérül, akkor igen kemény csökkenések elő nézhetünk világszerte.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply